dissabte, 9 d’agost del 2014

“Veniu a gaudir del bon ambient i la bona gent, envoltats dels sons que més us agraden”

Aquest cap de setmana (12 i 13 de setembre) es celebre el III Aplec MODernista del Sénia. Nosaltres hem parlat amb Xavier Segura (28), més conegut com Xavi Vinaròs, que ens ha explicat com va sorgir aquest Aplec i ens ha presentat les activitats de l’edició de 2014.

Aquest aplec és posible gràcies a l’organització de Robert Abella, la Vinaròs Tropical Crew i la Castelló Scooter Crew. Perquè els conegueu un poc, Robert Abella (50) és un professor i escriptor nascut a la Sénia, un Mod original dels anys 70. La Vinaròs Tropical Crew és una associació formada el 2009, quan una colla d’amants de la música jamaicana i música negra en general, decideix organitzar-se per tal d’unir esforços i difondre sons com el Reggae, Ska, Rocksteady, Rythm&Blues i Soul, entre d’altres sons característics del Carib i la cultura musical. La Castelló Scooter Crew, per la seua banda, va nàixer l’any 2010 per buscar un espai de confluencia scooterista en què es van trobar 100% identificats.

Robert Abella i Xavi Vinaròs

Aquest aplec va nàixer gràcies a una sèrie de trobades fortuïtes que els van fer arribar a la idea de reunir-se una vegada a l’any, per tal de donar una alternativa a la comarca del Sénia i mostrar les inquietuds culturals i musicals que els mouen i els motiven.
– Aquest any es celebre la tercera edició. Quines activitats heu preparat per l’ocasió?
En aquesta tercera edició, donem la benvinguda al III Aplec MODernista del Sènia amb el concert de KING HAMMOND & The Sound Syndicate, des de Londres, una de les llegendes britàniques del Ska Revival & Two Tone a la Sala Warhol de Vinaròs, a partir de les 23:30h i, seguidament, els DJs de la Castelló Scooter Crew i de la Vinaròs Tropical Crew.
Dissabte ens esperarà una jornada que començarem amb una sortida scooterista Vespa/Lambretta, des del Cafe Vilet a les 11:30h i que ens durà fins l’embassament de Benifassà, per dinar a la Font de Sant Pere, amb ambientació chill out dels DJs robert Abella Querol i Jordi Besalduch. Per la nit, al Quijote Pub de Vinaròs, a partir de les 23:00h, concert de Los Disparos i actuació dels DJs Carlitos Summertime, Mar Mar Mar i Pere Vegara!!
– Quin cost tenen les inscripcions o els abonaments? Quan es tanquen?
Oferim la possibilitat d’adquirir abonaments per a tots els actes de l’Aplec, per 33 euros, o només per als de dissabte, per 26€. Es poden adquirir fins dijous 11 de setembre, contactant amb Castelló Scooter Crew, Associació Vinaròs Tropical Crew o Robert Abella Querol.
– Quants participants espereu reunir?
No ens marquem un nombre determinat d’assistents, però sí que tota la gent que vingue, gaudeixi, participe i, sobretot que ho passe genial amb aquest aplec. Tot el món és benvingut.
– Comparteixen la indumentària Mod? Imagino que hi haurà assistents que formen part d’aquesta estètica i altres no. És així?
Dins dels assistents a l’Aplec MODernista hi ha gent de tot tipus d’edat, sexe o condició social. Tenim la sort de que hi ha un públic molt divers dins de la nostra comarca.
– Quines novetats o canvis hi ha respecte a anys anteriors?
Aquest any presentem una sèrie de canvis, com celebrar l’Aplec la segona setmana de setembre (abans ho feiem la primera) o la realització d’un concert de benvinguda, quan abans només feiem una punxada. Amb aquests canvis intentem donar més alternatives per a que el públic assistent gaudeixi encara més.
– Per què animeu a la gent a que forme part d’aquesta festa?
Simplement per a que troben un espai on puguen gaudir d’un bon ambient i bona gent, envoltats dels sons que més ens agraden i troben una alternativa cultural a les nostres terres, que ben necessària és.
Esperem a tot el món els propers divendres 12 i dissabte 13 de setembre amb moltíssimes ganes!!











Elsa Espelt

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada